Open al! 7 Belangrijke principes van relaties met verschillende partners

Open al! 7 Belangrijke principes van relaties met verschillende partners

Relaties worden soms herinnerd aan het lopen op de eierschaal, en alles omdat de partners verlegen zijn van Frank gesprekken. Het is het beste om de regels van het spel te bespreken voordat het begint. Het is mogelijk dat uw kamagra ambities samenvallen!

2. Maak een lijst “U kunt” en “Can not”

En rol je ogen niet: Specialisten beweren dat het goed werkt. Denk aan wat je wilt van de huidige relatie (bijvoorbeeld ondersteuning van je ondernemingen) en wat klaar is om in ruil toe te geven (verhuizen naar hem naar de plaats van zijn nieuwe werk). En wat dingen lastig vallen? Schrijf dit alles op afzonderlijke stukken en blijf in drie kolommen en vergelijk dan.

3. De tijd instellen

Polygamie-relaties helpen een persoon meer attent te worden voor zichzelf. In het normale huwelijk kan één partner oplossen in de behoeften van een ander, zonder een persoonlijke ruimte te ontvangen.

4. Jaloezie kan optreden

Je kunt het op verschillende manieren omgaan, maar het meest productieve is om hardop te zeggen en hiervoor verantwoordelijkheid te nemen. Het is niet nodig om deze partner te beschuldigen. Jaloezie betekent niet dat je iets verkeerd doet, je hoeft alleen maar aan te wennen aan – of de spelregels te veranderen.

5. Stel jezelf af waarom jaloers

Misschien ben je bang dat de partner niet langer van houdt? Akkoord gaan over hoe cialis 20 mg je je beiden hebt gedragen om goed te zijn. Mensen weten niet hoe ze gedachten moeten lezen.

6. Wees klaar om te veranderen

In het leven gebeurt het alles, en in polyamorfe relaties – en. Partners veranderen, grenzen worden gecontroleerd. Het is belangrijk om wijzigingen bij te houden en aanpassingen te maken wanneer de situatie uitkomt van onder controle, zodat iedereen tevreden is.

7. Seks is anders

In sommige opzichten is het misschien helemaal niet! Partners hebben genoeg omarmen en kussen. Dit gebeurt vaak wanneer je gewoon relaties hebt ontdekt en je nog niet in een nieuw intiem leven hebt gevoeld. Dit alles is normaal als iedereen tevreden is.

Andi Resell Bukukita

Tinggal Klik, Langsung Kirim!